Öğrenci Kulüpleri

Trabzon Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Bilgi Yarışması

Trabzon Üniversitesi Mahmut Goloğlu Kültür Merkezinde Öğrenci Kulüpleri tarafından bilgi yarışması düzenlendi.
Trabzon Üniversitesi İletişim Kulübü, Türkçe Öğretmenliği Kulübü, Türk Tarih Kulübü tarafından Mahmut Goloğlu Kültür Merkezinde bilgi yarışması düzenlendi. Toplamda 14 kulübün katıldığı yarışma, farklı alanlardan öğrencilerin bir araya gelerek eğlenceli ve öğretici bir ortamda yarışma fırsatı oldu. 
Yarışma boyunca öğrenciler, zorlu soruları cevaplamak için bir araya gelirken, bir yandan da birbirlerine destek verip bilgi alışverişinde bulundular. Trabzon Üniversitesi'nin öğrenci kulüpleri tarafından düzenlenen bu etkinlik, öğrenciler arasında sosyal etkileşimi teşvik etmek adına güzel bir adım oldu. 
Öğrenci kulüpleri tarafından düzenlen yarışma birinci oturumunda eleme usulü yapıldı. İkinci oturumunda ise çeyrek final, yarı final, final maçları oynandı. Çeyrek finale kalan kulüpler Çevre Kulübü, Özel Eğitim Kulübü, PDR Kulübü, Sınıf Öğretmenliği, İlahiyat Kulübü, Kariyer Kulübü, Yeniler Kulübü ve Fen Bilgisi Öğretmenliği Kulübü oldu.

BİLGİ YARIŞMASINDA YARI FİNAL 
Trabzon Üniversitesi’nde düzenlenen bilgi yarışmasında yarı finale kalan kulüpler ise Çevre kulübü, PDR kulübü, Özel Eğitim, Fen Bilgisi Öğretmenliği oldu.

BİLGİ YARIŞMASINDA FİNAL HEYECANI
Düzenlenen bilgi yarışmasında finale kalan kulüpler Çevre Kulübü ve Özel Eğitim Kulübü oldu. Zorlu çekişmenin ardından kazanan kulüp Çevre Kulübü oldu.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat