Öğrenci Kulüpleri

Bi Kahve İçelim Mi ?

Trabzon Üniversitesi bünyesinde bulunan, Kariyer Kulübü tarafından, 07.03.2024 Perşembe günü Kadına Yönelik Şiddeti Önleme ile ilgili etkinlik gerçekleştirildi.

Etkinlikte, Topluma Hizmet ve Şiddetin her türlüsünü önlemek adına öğrenciler bilinçlendirildi. Öğrencilerle daha rahat ve konforlu bir sohbet için Üniversitenin kantinlerinde buluşuldu. “Bi Kahve İçelim  Mi?” başlığı altında, Kadına yönelik şiddeti önleme merkezi Müdürü Neşe Uzuner, Ayşenur Ünal ve ekibiyle beraber, öğrencilerle kahve eşliğinde samimi sohbetler yapıldı.

Şiddetin her türlüsünü önlemek ve özellikle de Kadına Yönelik Şiddetler konusunda öğrencilerle yapılan bu etkinlikle verimli bilgi alışverişi oldu. Ne olursa olsun her türlü şiddetin karşısında olunduğu mesajı verilen etkinlikte, sosyal sorumluluk anlamında kıymetli bilinçlendirmeler yapıldı.